merhabalar daha önceden kayd?m oldu?u hale ?imdi giremiyorumilgilenirseniz sevinirim
bende ayn? dertden muzdar?bim normal siteden giris yapiyorum ama uygulamadan giris yapilmiyo yard?mc? olunn
Alýntý yapýlan: muharrem_58 - Þubat 15, 2019, 17:25:39merhabalar daha önceden kayd?m oldu?u hale ?imdi giremiyorumilgilenirseniz sevinirimFormat att?n?z yada pc de bir de?i?iklik yapt?ysan?z mail verin sileyim yeniden ayn? bilgilerle üye olun.
Alýntý yapýlan: Murat GÜNDO?AN - Þubat 15, 2019, 20:33:19Alýntý yapýlan: muharrem_58 - Þubat 15, 2019, 17:25:39merhabalar daha önceden kayd?m oldu?u hale ?imdi giremiyorumilgilenirseniz sevinirimFormat att?n?z yada pc de bir de?i?iklik yapt?ysan?z mail verin sileyim yeniden ayn? bilgilerle üye olun.muakay34@gmail.com
Giri? yapmaya çal??t???mda bilgileri yanl?? girsemde do?ru girsemde lütfen bekleyiniz ekran?nda kal?yor.Çözümü nedir acaba?
selam giri? kabul etmiyor.her format at?nca yeni mail mi açacam ne saçmal?k böyle.ilgilenin lütfen.ücretsiz yamalar? normal setup verebilirsiniz.
Alýntý yapýlan: kuiks - Þubat 19, 2019, 20:20:42selam giri? kabul etmiyor.her format at?nca yeni mail mi açacam ne saçmal?k böyle.ilgilenin lütfen.ücretsiz yamalar? normal setup verebilirsiniz.?stemiyorsan?z indirmek zorunda de?ilsiniz.
Uygulamaya giri? yapmaya çal??t???mda böyle bir hata al?yorum. ?nternet siteniz üzerinden kay?t oldum.
Alýntý yapýlan: Scream - Þubat 22, 2019, 13:21:44Uygulamaya giri? yapmaya çal??t???mda böyle bir hata al?yorum. ?nternet siteniz üzerinden kay?t oldum.programdan üye olacaks?n?z
Alýntý yapýlan: Murat GÜNDO?AN - Þubat 22, 2019, 13:34:01Alýntý yapýlan: Scream - Þubat 22, 2019, 13:21:44Uygulamaya giri? yapmaya çal??t???mda böyle bir hata al?yorum. ?nternet siteniz üzerinden kay?t oldum.programdan üye olacaks?n?zProgramdan üye oldum. Åžimdi benim iki hesab?m m? oldu? Hesab?ma giri? yapmaya çal???rken ?öyle bir hata al?yorum.